Etiquetas » 1 » Página 2

rooftop adventure x old school ice-cream

i just really want to type this out before i forget any tiny detail, and i’m going to refer to it as tonight even though it’s past midnight. 304 palabras más

-

Përse duhet ndërtuar Rruga e Arbërit?

Nga: Samet ZAGRADI

Opinion.

Dibra është një zonë e varfër në verilindje të shqipërisë, me një popullsi afro 87,000 banorë, me një sipërfaqe prej 761 km katror dhe që ka si qëndër qytetin e Peshkopisë. 749 palabras más

1

Aðalfundur VSFH

Aðalfundur Verkstjóra og stjórnendafélags Hafnarfjarðar verður haldinn í Hlífarsalnum að Reykjarvíkurvegi 64.
14. apríl 2018 kl 10:00.

Venjuleg aðalfundarstörf. Félagar fjölmennum.

Stjórnin

-

Jadakiss, Nino Man & Flowboy Vegas “I Need You”

Jadakiss, Nino Man and Flowboy Vegas can’t leave rap alone. Anchored by a soulful sound bed, the trio does not skip a beat on their ode to the game.

1