Etiquetas » Ajo

Nuk ka si ajo.

Nuk mund të them se është femra më e bukur, por as se nuk është. Sa i shkon serioziteti! Elegante dhe me një pamje refuzuese. Fytyrë engjëllore të hollë me sy si shkreptimë blici, si vetëtimë më përshkon tej përtej. 352 palabras más

Akull Dhe Zjarr

Ajo.

“Ajo është hëna e plotë e netëve të mia që më ndriçon rrugën e jetës. Projektorët dhe dritat nuk janë të nevojshëm. Ajo është dielli i ngrohtë në qiellin e kaltër të jetës, më përkëdhel lëkurën me rrezet e ngrohta, aspak përvëluese. 213 palabras más

Akull Dhe Zjarr

Pesto de espinacas

INGREDIENTES:

  • 150g. espinacas
  • 100g. anacardos
  • 2 dientes de ajo
  • 90g. agua
  • Zumo 1/2 limón

PREPARACIÓN PREVIA:

Recetas

Humus

El humus es requete fácil de preparar y queda buenísimo! Se necesitan muy pocos ingredientes y se hace en dos minutos. La próxima ves que tengas invitados a comer, prepará un poco de humus para la picada o para untar en el pan. 235 palabras más

Pica-pica

Patagonia, AZ 85624

Patagonia, AZ 85624


http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

HOT SEXY COLORS | MATTE LIQUID LIPSTICK

LIP GLOSS

Shine on! Focallure lip gloss selection is here with sparkling clears, pretty shades of pink, luminous nudes, punchy reds, and pops of purple. 759 palabras más

Mc Neal, AZ 85617

Mc Neal, AZ 85617


http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

HOT SEXY COLORS | MATTE LIQUID LIPSTICK

LIP GLOSS

Shine on! Focallure lip gloss selection is here with sparkling clears, pretty shades of pink, luminous nudes, punchy reds, and pops of purple. 760 palabras más

Hayden, AZ 85235

Hayden, AZ 85235


http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

http://hotsexycolors.com

HOT SEXY COLORS | MATTE LIQUID LIPSTICK

LIP GLOSS

Shine on! Focallure lip gloss selection is here with sparkling clears, pretty shades of pink, luminous nudes, punchy reds, and pops of purple. 759 palabras más