Etiquetas » Turqia

Turqia moderne dhe Shqipëria osmane

Më 1919, bota do të ishte sy e vesh nga Parisi. Atje, të mbledhur në një konferencë, “të fortët” e botës po ri-dizajnonin kufijtë e ri të saj. 2.525 palabras más

Shqiptare

Republika e Turqisë nga institucionet përkatëse të Maqedonisë kërkon masa konkrete e të patjetërsueshme kundër Sulejman Rexhepit

Në shumë media të Republikës së Turqisë është botuar një raport-analizë e thuktë rreth aktiviteteve të dyshimta të Sulejman Rexhepit si dhe kriminalizimin e BFI-së nga ana e tij.
2.123 palabras más
News